19.04.2021 5173

Обери професію відповідно до своїх здібностей за допомогою тестування «Профорієнтатор – UA» в Уманському НУС!

Обери професію відповідно до своїх здібностей за допомогою тестування «Профорієнтатор – UA» в Уманському НУС!
Обери професію відповідно до своїх здібностей за допомогою тестування «Профорієнтатор – UA» в Уманському НУС!

Уманський національний університет садівництва має багату історію, класичні традиції освітньої діяльності та відкритий до новацій і сучасних тенденцій. І саме такі ознаки є ключовими для сьогоднішніх школярів і майбутніх абітурієнтів, адже популярність освітньої платформи є ознакою успіху в майбутньому.

Однак є ще один важливий нюанс, який наразі є визначальним і надзвичайно популярним серед молоді, яка шукає свій професійний шлях – психодіагностика. Адже наразі це не лише галузь психологічної науки, а й найважливіша форма психологічної практики.

А тому в Уманському НУС, де притримуються не лише останніх освітніх трендів, а й всіляко сприяють розвитку молоді, аби підтримати абітурієнтів перед важливим кроком у їхньому житті, функціонує комп’ютеризований комплекс тестування на ліцензованій програмі МОН України «Профорієнтатор – UA». За результатами тестування учні 9 – 11 класів, на підставі власних інтересів, здібностей, вподобань і проявлених психологічних якостей, отримують рекомендації щодо потенційних професійних даних. Саме вони допомагають визначитися з профільними напрямами навчання, переліком професій, які відповідають можливостям і інтересам тестованого та є актуальними на ринку праці України; переліком конкурсних предметів ЗНО, відповідно до рекомендованих предметів; рекомендації щодо особистісного розвитку (тренінгові та розвиваючі програми).

З майбутніми абітурієнтами працює висококваліфікований фахівець-психолог, практичний психолог психологічної служби «Довіра» Уманського НУС, психолог-консультант Валентина Мазуренко,яка у своїй роботі використовує сучасні методи розпізнавання індивідуальних психологічних особливостей тестованого. Завдяки такому науковому підходу до розробок методик у сфері професійної орієнтації (перевірка якості, оновлення норм для різних вікових груп, поповнення списків професій, корекція банку питань) це допомагає отримати об’єктивну та точну інформацію.

Тож запрошуємо всіх бажаючих протестувати власні здібності на ліцензованій програмі МОН «Профорієнтатор – UA» в Уманському НУС. Адже всього за одну годину ви дізнаєтеся все про себе й отримаєте можливість обрати професію за покликанням або навіть скоригувати життєвий шлях!

Додаткову інформацію чи запис на проходження тестування можна отримати за номером тел.: 097 578 27 47

 

Пресцентр Уманського НУС