27.04.2017 4703

Неформальна освіта – це цікаво та важливо!

25–26 квітня до Уманського НУС завітали почесні гості із міста Черкаси: Олена Кудрявцева – директор Молодіжного ресурсного центру та її заступник – Володимир Панченко. Метою візиту стала зустріч керівників Центру з ініціативною молоддю – представниками вищих навчальних закладів міста 3-4 рівня акредитації.

Олена Кудрявцева – директор Молодіжного ресурсного центру,  Володимир Панченко -  заступник директора Молодіжного ресурсного центру,  Наталія Вдовиченко – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради
Олена Кудрявцева – директор Молодіжного ресурсного центру, Володимир Панченко - заступник директора Молодіжного ресурсного центру, Наталія Вдовиченко – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради

Під час дводенного тренінгу гості ознайомили присутніх з напрямами роботи та можливостями Молодіжного ресурсного центру, розповіли про заходи, акції, програми, що були ними ініційовані, та запросили всіх присутніх приєднуватися до Центру. Окремою темою для розмови стали практичне заняття на тему «Методи неформальної освіти» та інтерактивне спілкування щодо медіаграмотності та медіабезпеки суспільства. Студентство в свою чергу задало ряд запитань, що цікавили їх з приводу роботи центру.

Студенти УНУС - активні волонтери
Студенти УНУС - активні волонтери
Ініціативна молодь в аграрному серці України
Ініціативна молодь в аграрному серці України
Заняття на тему «Методи неформальної освіти»
Заняття на тему «Методи неформальної освіти»

Наприкінці зустрічі всім присутнім були видані паспорти волонтерів, куди вони можуть заносити дані акцій та заходів, учасниками яких стали.

Для посилення зацікавленості молоді в активному волонтерстві Наталія Вдовиченко – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради, пообіцяла, що за кожні 5 офіційних записів у паспорті волонтер отримає приємний подарунок у вигляді сертифікату до одного з розважальних закладів нашого міста.

Ми щиро дякуємо почесним гостям на візит та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Ірина Слободяник, заступник голови ради студентського самоврядування

Також читайте: "Акція «Серце до серця» в Уманському НУС"

"«Труханівська Січ» у стінах Уманського НУС"

"В Уманському НУС працює волонтер із Корпусу Миру США"