31.01.2013 5078

Навчання на підготовчих курсах – запорука успішного проходження ЗНО

     З метою сприяння підготовки учнівської молоді для вступу до вищих навчальних закладів в Уманському національному університеті садівництва понад сорок років діють підготовчі курси, на яких щороку мають можливість навчатись  більше 200 учнів 11-х класів та випускників минулих років.

     Навчання слухачів курсів проводять висококваліфіковані науково-педагогічні працівники університету, які на якісно новому рівні готують випускників до проходження зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, математики, історії України, хімії, географії, біології та інших предметів. Для зручності заняття проводять у вихідні дні.

Навчання слухачів курсів проводять висококваліфіковані науково-педагогічні працівники університету
Навчання слухачів курсів проводять висококваліфіковані науково-педагогічні працівники університету

     Нині триває навчання першої групи слухачів та розпочато набір учнів 11-х класів та випускників минулих років на тримісячні підготовчі курси. Початок занять з 22 лютого 2013 року.

Нині триває навчання першої групи слухачів
Нині триває навчання першої групи слухачів

     Випускникам підготовчих курсів надаються пільги при вступі до Уманського національного університету садівництва, а саме нараховуються додаткових 20 балів до суми балів поданих документів.

     Відвідуючи підготовчі курси, абітурієнти мають можливість краще адаптуватися до навчання у вищому навчальному закладі, знайти нових друзів та вирішити питання вибору своєї майбутньої професії.

     Ми запрошуємо випускників скористатися такою нагодою.

Контакти:

тел.: (04744) 3-21-70
e-mail: dovuzudau@bigmir.net 

 

Error