17.11.2023 913

Нагороди для кращих студентів Уманського НУС

Діяльність молоді для відбудови країни є цінною та пріоритетною. Студенти, займаючи лідерські позиції у сфері різних наукових напрямків, легко знаходять шляхи реформ. Збільшення зацікавленості у відбудові країни та прояв громадської активності серед молоді відмітили і громадські діячі, які вважають за необхідність у воєнний час починати діяльність і практично втілювати проєкти, спрямованні на ренесанс Нової України.

Тож нині, з нагоди Міжнародного дня студентів, активна та талановита молодь Уманського національного університету садівництва була запрошена до Уманської картинної галереї на церемонію нагородження, зініційовану діячами молодіжної політики Умані.

Під час заходу очільниця міста Ірина ПЛЕТНЬОВА відмітила активістів і молодих науковців, юних і завзятих інтелектуалів і діячів молодіжної політики міста, які посіли першість у конкурсі «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди», зініційованому Міністерством освіти і науки та Міністерством молоді та спорту України, за сприяння представників державної молодіжної політики в Уманській міській територіальній громаді.

Ми приєднуємося до загальноміського віншування та вітаємо наших студентів-активістів:

Сніжанна ОЛІЙНИК, студентку факультету лісового та садово-паркового господарства, голову Ради студентського самоврядування, нагороджену Подякою від очільниці міста «За вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, за активну громадянську позицію та популяризацію молодіжного руху»;

Нагороди для кращих студентів Уманського НУС
Нагороди для кращих студентів Уманського НУС

Ольга ЛЕВЧЕНКО, студентку факультету економіки і підприємництва, 21-ф групи спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»,  нагороджену дипломом за ІІІ місце в Конкурсі проєктів за напрямком «Економічний, соціальний, освітньо-культурний розвиток у воєнний час та повоєнна розбудова м.Умань»;

Нагороди для кращих студентів Уманського НУС
Нагороди для кращих студентів Уманського НУС

Олександру МАЦУЦЬКУ, студентку ВСП «Уманський фаховий коледж технологій та бізнесу Уманського національного університету садівництва, якій вручено Подяку «За вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, за активну громадянську позицію та популяризацію молодіжного руху».

Нагороди для кращих студентів Уманського НУС
Нагороди для кращих студентів Уманського НУС

Молодь Умані прогресивно й охоче береться до розбудови та готова впроваджувати нові реформи і втілювати їх в життя вже сьогодні. Демонстрація відеофільму про здобутки та досягнення талановитих уманців під час воєнних дій в Україні вразила присутніх, адже у стресових умовах студенти ладні боротися без зброї – власним інтелектом та знаннями.

По завершенню церемонії нагородження, під час якої до дипломів і подяк додавалися і пам’ятні подарунки, молодь мала нагоду долучитися до загальної світлини та взяти участь у пізнавальному квесті-екскурсу по місту. Історичні таємниці, що були приховані у загадках на папірцях, вказували та відкривали допитливим шукачам дорогу до наступної локації. Заключним місцем історичного екскурсу виявився приємний подарунок для учасників до Міжнародного дня студентів.

Нагороди для кращих студентів Уманського НУС
Нагороди для кращих студентів Уманського НУС

Пишаємося вами, наші талановиті, креативні, оптимістичні студенти! Ви надихаєте загал і творите щасливу реальність кожному, хто потрапляє у ваше середовище. Задіяність, зацікавленість, активність молодого покоління у всіх сферах життєдіяльності надасть українській нації змогу жити цікаво та свідомо крокуючи з користю до миру та довголіття!