28.03.2023 1147

Нагороди для Героя

«За гідний внесок у справу обороноздатності та відновлення територіальної цілісності України, активну громадську діяльність і волонтерську ініціативу»: саме так проголошує Подяка від Черкаської обласної військової адміністрації, яку здобувачу освіти факультету економіки і підприємництва Олександру ГРУДІНУ за дорученням керівника Черкаської ОВА Ігоря ТАБУРЦЯ вручив перший проректор Уманського національного університету садівництва Іван МОСТОВ’ЯК. А ще передав пам’ятну монету «Ой у лузі червона калина», що належить до серії «Безсмертна моя Україно» та стала українським символом незламності та міцності українського протистояння.

Нагороди для Героя
Нагороди для Героя

Олександр – вірний син рідної землі, справжній патріот, який став до боротьби з ворожою навалою ще у 2014 році. Відвага, наполегливість і цілеспрямованість як на полі бою, так і в навчанні – так характеризують Олександра одногрупники та побратими. І ці якості вже були раніше відзначені Знаком Пошани Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Окремою Подякою від Управління освіти і науки за гідне виховання у сина високих моральних якостей, громадської свідомості та патріотизму була нагороджена мати героя, Валентина ГРУДІНА. Адже тільки щира материнська душа та родинні традиції любові до рідної землі і свого народу здатні трансформуватися у барвистий вінок щирих чуттів і відповідальності.

Колектив університету пишається талановитими вихованцями. Вітаємо Олександра та пані Валентину з відзнакою та зичимо довгих і плідних років життя під мирним українським небом!

 

Пресцентр Уманського НУС

Рубрика: Студенту