29.08.2022 3591

Нагорода волонтерській лінії оборони Уманського НУС

З перших днів повномасштабного військового вторгнення рашистів на територію України колектив Уманського національного університету садівництва зайняв позицію волонтерської оборони. Адже університяни всі, як один, розуміли: без згуртованості та всебічної підтримки наш народ не зможе здолати ворожу навалу. Тож до волонтерства долучилися всі, кожен на власній ланці тихої оборони.

Університетська спільнота дружно плела сітки, готували повсякденну їжу та смаколики захисникам на фронт, давали тимчасовий прихисток співгромадянам, які полишили рідні домівки та змушені були втікати від війни та робили ще багато корисних справ. Як єдиний організм, злагоджено та відпрацьовано, з дня у день, волонтерська лінія оборони Уманського НУС активно функціонувала на початку війни та працює донині.

Зусилля університян не залишилися непоміченими. 29 серпня, у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, на урочистій сесії міської ради м. Умань з нагоди Дня Незалежності України, колектив Уманського національного університету садівництва отримав подяку Уманської міської ради та міської голови Ірини Плетньової «за підтримку волонтерської діяльності, патріотизм, самовідданість, плідну працю та допомогу у справі захисту Батьківщини, активну участь в громадському житті міста, вагомий внесок у надання гуманітарної допомоги та підтримку Уманської міської територіальної громади».

Колектив Уманського національного університету садівництва пишається почесною нагородою та впевнений, що за наше спільне майбутнє ми маємо боротися спільно, всі разом, кожен роблячи посильний внесок. Тільки разом, сумісними силами досягнемо Перемоги!

Нагорода волонтерській лінії оборони Уманського НУС
Нагорода волонтерській лінії оборони Уманського НУС

 

Пресцентр Уманського НУС