11.02.2021 5000

Міжнародний День жінок і дівчат у науці

Міжнародний День жінок і дівчат у науці
Міжнародний День жінок і дівчат у науці

11 лютого світова спільнота відзначає Міжнародний День жінок і дівчат у науці. Метою встановлення свята Генеральною Асамблеєю ООН стало досягнення рівності та розширення можливостей і прав жінок і дівчат для подальшого досягнення гендерної рівності.

Нині щороку, починаючи з 2016, наші колеги та студенти традиційно вітають жінок і дівчат науковців Уманського національного університету садівництва. Й особливо приємно, що штат жінок-науковців щороку поповнюється новими представницями прекрасної статі, які впевнено крокують до наукових звершень, поповнюючи університетську інтелектуальну скарбницю новими знаннями та досягненнями. Вони ведуть за собою плеяду відомих і працелюбних молодих фахівців, та є безсумнівною гордістю і прикладом для наслідування. Адже це загальновизнаний факт, що особистий внесок талановитих жінок-вчених у розвиток рідного навчального закладу та вітчизняної науки є надзвичайно вагомим.

Тож з нагоди Міжнародного дня жінок і дівчат у науці колектив Уманського НУС висловлює щиру повагу та вдячність за активну життєву позицію, за вміння у будь-яких умовах рухатися і працювати з позитивною динамікою всім нашим чарівним колегам – натхненницям і сподвижницям наукової діяльності! Дякуємо вам за відданість справі та вміння працювати з любов’ю та наснагою! Бажаємо вам творчого натхнення та плідної праці, аби щоденні нові ідеї стали для вас стимулом до успіху, а нові проекти обов’язково реалізувалися! Здоров’я вам, миру та щастя!