02.03.2013 5500

Міський конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді

27 лютого за ініціативи відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради, було проведено міський конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. Головна мета якого - сприяння розвитку молодіжного підприємництва в місті, залучення молоді до підприємницької діяльності, виявлення дійсно охочих і здатних до роботи в бізнесі молодих людей.

Очолював склад експертної комісії заступник міського голови Паєвський П.Б.

Активними учасниками конкурсу були студенти факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва: Велика І., Гаврищук С., Жвава Л., Дишлюк С., Козлова М., Левченко Н., Невлад Н, Соколюк А., ТалібоваТ.

На розгляд конкурсної комісії було представлено кращих 25 бізнес-планів розроблених для м. Умані та Уманського району, що розглядалися у 2-х номінаціях.

Студенти УНУС у номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» зайняли призові місця: ІІ місце – Жвава Людмила, «Вирощування гірчиці на насіння»; ІІІ місце – Невлад Наталія, «Розведення кролів в сільськогосподарському підприємстві». В номінації «Соціальний проект»: ІІ місце – Ірина Велика, Сергій Гаврищук, «Освітньо-оздоровчий табір «Країна успіху».

Журі відмітило гарну теоретичну підготовку студентів, їх креативність і сміливість. Зазначило, що запропоновані ідеї підкріплені ґрунтовними економічними розрахунками. Звернуло увагу на вміння студентів аргументовано і чітко висловлювати думки та відстоювати свої переконання. Було наголошено, що нині український бізнес розвивається і потребує саме таких ініціативних та освічених спеціалістів. Також ідеї молодих уманчан буде враховано при вирішенні потреб міста, а роботи направлено для участі в обласному етапі конкурсу бізнес-планів серед молоді.

 

Error