04.06.2018 5337

Лідер у власному житті

Якщо корабель не має визначеного курсу – жоден вітер не буде попутнім.

Життя метафорично схоже на річку, якою ми пливемо у власному човні. Можна просто плисти за течією: це теж іноді потрібно робити, коли варто прийняти ситуацію і не втручатися у хід подій. Однак, уявімо, що нам потрібно потрапити у певне місце, наприклад, на чудовий острів, де гарний клімат, приємні люди тощо. Але ми не зможемо досягти своєї мети, якщо просто плисти за течією! Ми маємо точно розуміти свою ціль,  визначити курс, взяти до рук весла і прикласти всі зусилля, щоб прийти до своєї цілі, подолавши не тільки зовнішні перешкоди, а й особисту інертність, страх, лінь, власну і чиюсь невіру тощо.

Маючи стійку віру та  розуміючи, що наші зусилля варті того - все це можна подолати! Саме для осмислення такої тематики зі студентами 31-тм групи й активом ради студентського самоврядування  було проведено тренінги на тему «Лідер у власному житті».

Лідер у власному житті
Лідер у власному житті

У невимушеній атмосфері тренінгу, на основі саморозкриття та усвідомлення  власних ресурсів, учасники заходу мали можливість усвідомити особистий потенціал та активізувати його.

Лідер у власному житті
Лідер у власному житті

Тренінги дали можливість кожному з учасників не лише по-новому поглянути на власне життя, а й усвідомити власну самодостатність, повіривши у свої сили та вміння.

Лідер у власному житті
Лідер у власному житті

Валентина Мазуренко, практичний психолог