28.05.2021 5082

Легка атлетика в Уманському НУС – це весело, драйвово та переможно!

Простим і ефективним способом покращити фізичне здоров’я та стабілізувати моральний стан є біг. Зайва вага та перевтома, ризики захворіти інфекційними хворобами, негативні думки покидають людину, коли вона починає займатися швидкою ходою чи легкою атлетикою - одним з основних і наймасовіших видів спорту, адже для занять необхідні лише пара кросівок і спортивний одяг.

Тож 26 травня збірна команда Уманського національного університету садівництва взяла участь у легкоатлетичному забізі Чемпіонату міста Умані. Як результат – перемога студента нашого університету.

У змаганнях брали участь спортсмени закладів вищої освіти, коледжів, училищ, спортивної школи  міста Умані. Студенти збірної Уманського національного університету садівництва мали змогу проявити себе в двох видах змагань, вказаних у Положенні програми чи естафети: 100 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м, стрибки в довжину з розбігу, метання молота, диска, списа та штовхання ядра. Підготовкою спортсменів в Уманському НУС займалися викладачі кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін на чолі з викладачем-тренером з ігрових видів спорту Наталією Гребінюк.

Вітаємо Данила Тарасовського (24-асс група), який в дистанційному відрізку 800 метрів посів почесне ІІ місце.

Легка атлетика в Уманському НУС – це весело, драйвово та переможно!
Легка атлетика в Уманському НУС – це весело, драйвово та переможно!

Хай успіхи у навчанні та подальші спортивні досягнення примножаться та стануть нормою у Вашому житті!

Якість нашого життя залежить лише від нас особисто. Тож приєднуйтеся до згуртованого, фізично розвиненого колективу кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін - і чудовий настрій, гарне самопочуття та відмінне здоров’я вам забезпечено!

Пресцентр Уманського НУС