23.11.2022 2849

Кубок ректора УНУС з шахів знайшов свого переможця

Уманський національний університет садівництва є лідером у низці прогресуючих нині ланок аграрних наукових досягнень, має безліч здобутків у соціальній і волонтерських сферах, а колектив навчального закладу виношує прогресивні ідеї економічного процвітання країни, створюючи нові та підтримуючи наявні осередки підготовки фахівців для затребуваних нині актуальних професій. А ще – всіляко дбає про охорону здоров’я кожного з дружної спільноти навчального закладу. І на варті даної сфери діяльності відповідально й безапеляційно стоїть колектив кафедри фізичного виховання та психологічних дисциплін, який має на меті всезагальне охоплення університетського загалу для залучення до здорового способу життя.

Навчання в Уманському національному університеті садівництва проводиться переважно у дистанційній формі, саме тому, в рамках дистанційної освіти, днями відбулися онлайн змагання з шахів серед студентів університету.

Активна життєва позиція молоді Уманського національного університету садівництва радує загал, тож і нині, незважаючи на віддаленість суперників, студенти з задоволенням долучилися до онлайн змагань. У запеклій боротьбі першість виборов Олександр БАЛАБАК, студент 41-сп групи, Аліна ГРЕСЬ, студентка 21-сп групи, посіла ІІ місце у змаганнях, а ІІІ місце здобув Олександр ПЕЛИХ, студент 25-а групи.

Кубок ректора УНУС з шахів знайшов свого переможця
Кубок ректора УНУС з шахів знайшов свого переможця

Перемога інтелектуалів на даному етапі стала для лідерів пропуском до наступного етапу шахових двобоїв – Кубку ректора. Й у фінальному поєдинку беззаперечну перемогу і Кубок Ректора виборов студент 25-а групи факультету агрономії Олександр ПЕЛИХ.

Кубок ректора УНУС з шахів знайшов свого переможця
Кубок ректора УНУС з шахів знайшов свого переможця

Вітаємо Олександра від імені всього колективу навчального закладу! Хай подальші перемоги приносять радість і ведуть до здійснення найкращих мрій! Миру та здоров’я міцного!

Висловлюємо щиру вдячність усім організаторам та учасникам змагань за посилення ритму мирного життя у непростих реаліях сьогодення.

 

Пресцентр Уманського НУС