18.01.2013 5478

Конкурс «Кращий агробізнес-проект»

Представлений компанією Cедна-Агро - офіційним дистриб’ютором провідних фірм-виробників засобів захисту рослин та насіння ТОВ «Сингента» (Швейцарія), «БайєрКропСайєнс» (Німеччина), ТОВ «Самміт-Агро Юкрейн» (Японія), Unifer, Dupont, Nufarm, та інші. 

Мета конкурсу - виявлення талановитих молодих людей, за допомогою визначення найбільш ефективних ідей та робіт авторів. Всебічна підтримка творчої та професійної активності авторів - переможців.

На підставі результатів конкурсу здійснюється добір студентів для участі у Програмі «Шлях до успіху». Програма спрямована на те, щоб талановита студентська молодь знайшла гідне, свого інтелектуального та творчого рівня, місце у сфері бізнесу та суспільного життя країни.

До участі запрошуються ініціативні студенти УНУС, які вмотивовані за допомогою практичних та активних проектів зробити внесок до власного професійного розвитку.

Термін проведення конкурсу: з 22 січня по 15 лютого 2013 року.

 

22 січня 2013 о 11:40 в корпусі наукової бібліотеки пройде презентація проекту.

Переваги участі:

Грошовий приз

Одноразова виплата за результатами конкурсу. Приз буде вручено на урочистому вечорі присвяченому даному конкурсу.

1 місце - 5600 гривен;

2 місце - 1600 гривен;

3 місце - 800 гривен.

Можливість проходження практики

Проходження практики на підприємствах, які входять до складу, або є партнерами організації заявника конкурсу.

Додаткові можливості для особистого розвитку:

Участь у Програмі надає можливості для  розширення загального світогляду, участі в соціальних проектах та професійного розвитку. Переможці конкурсу можуть претендувати на фінансову підтримку наукової діяльності, також, не виключається, можливість підтримки стипендіатів під час їх подальшого навчання в аспірантурі.

Сприяння подальшому працевлаштуванню

Створення системи сприяння подальшому працевлаштуванню переможців конкурсу в перспективних сферах науки, економіки, державного управління і суспільного життя України.

Контактна інформація: Кафедра менеджменту організацій, e-mail: mdekanat@i.ua

 

Файли для завантаження