31.03.2020 5421

Карантин: поради для студентів

Керування часом, або тайм-менеджмент став нині актуальним, адже в ситуації карантину, коли вся країна націлена на щоденну боротьбу з поширенням коронавірусу, дуже важливі поняття самодисципліни та самовдосконалення. Сукупність методик для оптимальної організації часу, щоб мати змогу виконати поточні задачі, проекти та календарні події – саме такі навички ефективного планування та використання власного часом має можливість опанувати нині кожен студент Уманського національного університету садівництва.

Перевагами дистанційного навчання на період карантину в системі Мoodle можна вважати:

– доступність: можливість навчатися в будь-який час і в будь-якому місці; А ще це чудовий шанс випробувати на міцність свою відповідальність і готовність до постійного вдосконалення;

– зручність: навчання у зручному темпі та в комфортних умовах, адже опановувати новий матеріал можна за чашкою чаю чи кави, разом з домашнім улюбленцем чи з групою однодумців (а ще можна долучити до вивчення дисципліни своїх рідних);

– економія часу: навчаємося стільки, скільки можемо, обираємо найкращі періоди свого біологічного ритму.

Однак, останні дослідження вчених доводять, що найефективніше засвоєння матеріалу і нових знань відбувається тоді, коли ми працюємо системно, за певним графіком. Тож радимо нашим студентам не забувати про розклад занять, який можна уточнити у мобільному додатку, та користуватися підтримкою викладачів, які працюють в онлайн режимі.

Окрім того, період карантину слід розцінювати, як додаткову можливість займатися самовдосконаленням і розвитком: більше уваги приділити вивченню іноземної мови чи вдосконалити свою фізичну форму; набути нових навичок у досі невідомій сфері чи стати гуру в улюбленому хоббі.

Тож, шановні студенти, не впускайте шансу стати кращими, мудрішими, розумнішими. Час, проведений у самоізоляції обов’язково стане корисним для вашого майбутнього. І не забувайте про елементарне: щоденні спортивні вправи для підтримання організму в тонусі; елементарна особиста гігієна заради уникнення інфікування небезпечним вірусом; регулярні інтелектуальні навантаження, аби тренувати мозок і набувати нових навичок в обраній професії. І по закінченню карантину колектив студентського самоврядування обов’язково влаштує бліц-опитування на тему: «Корисності, що я взяв з собою з карантину». Отже, станьте творцем «Успішної особистості», всі умови для цього у вас є!

Карантин: поради для студентів
Карантин: поради для студентів
Карантин: поради для студентів
Карантин: поради для студентів
Карантин: поради для студентів
Карантин: поради для студентів

Пресцентр Уманського НУС

 

Документи для ознайомлення