06.09.2021 4989

Історична перемога в хокейній Лізі Чемпіонів

3 та 6 вересня студенти Уманського НУС мали унікальну можливість відвідати матчі хокейної Ліги чемпіонів.

Історична перемога в хокейній Лізі Чемпіонів
Історична перемога в хокейній Лізі Чемпіонів

3 вересня, відбувся поєдинок групового етапу хокейної Ліги чемпіонів, в якому грали «Донбас» (Україна) та «Рунгстед» (Данія). Гра групи F відбувалася в київському Палаці спорту. Донецька команда грала в хокейній Лізі чемпіонів вперше в історії – правління Ліги Чемпіонів виділило Wild Card для чемпіона України.

Весь матч хокеїсти тримали вболівальників в напрузі, а вболівальники всіляко намагалися їх підтримати і заохотити до перемоги. Довелося всім дуже похвилюватися наприкінці гри, особливо серце завмирало в серії буллітів.

5 вересня був напружений поєдинок хокейної Ліги чемпіонів, в якому грали «Донбас» (Україна) та «Руан Драгонс» (Франція). Неймовірна підтримка вболівальників і витримка хокеїстів дала можливість здобути ХК «Донбас» свою першу перемогу в хокейній Лізі чемпіонів.

Для переважної більшості студентів це був їх перший хокейний матч такого рівня. І кожен з них реально отримав незабутні емоції від професійної гри та неперевершеної атмосфери, що панувала на арені.

Студенти Уманського НУС дякують Благодійному Фонду Бориса Колеснікова, особисто Борису Вікторовичу та ректорату за надану можливість відвідати неймовірно захоплюючі хокейні матчі та відчути себе причетними до перемоги ХК «Донбас».

Дякуємо всім хто долучився до організації даного заходу. Все було неймовірно цікаво та атмосферно!

 

Рада студентського самоврядування університету

 

Error