28.09.2015 4940

І знову разом!

Із нагоди святкування Дня університету до навчального закладу з усіх куточків України з’їхалися батьки, випускники, серед яких керівники сільськогосподарських підприємств, виробничники. Серед запрошених гостей, у рамках співпраці Уманського національного університету садівництва із загальноосвітніми школами Уманщини, традиційно були майбутні випускники, учні 11-их класів школи № 14 м. Умань.

І знову разом!
І знову разом!

Школярі ознайомилися зі структурою університету, відвідали виставку «Дарунки університетського саду», отримали задоволення від феєричного святкового концерту.

Змістовну та цікаву екскурсію для школярів провела викладач кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів, заступник декана інженерно-технологічного факультету Зінаїда Харченко. Вона розповіла про особливості професії технолога, а також ознайомила з розробками та надбаннями кафедри.

І знову разом!
І знову разом!

Учні мали можливість дегустувати продукти власного виробництва кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів.

І знову разом!
І знову разом!
І знову разом!
І знову разом!

Отже, співпраця Уманського НУС із ЗОШ № 14 м. Умань продовжується разом із успішним професійним самовизначенням учнів.

Катерина Калайда, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів