08.10.2021 4894

І знову про хокей

У середу, 6 жовтня, студенти Уманського національного університету садівництва відвідали матч 5 туру групового етапу хокейної Ліги чемпіонів, в якому грали «Донбас» та «Клагенфурт» (Австрія). Гра групи F відбувалася в київському Палаці спорту.

І знову про хокей
І знову про хокей

І знову про хокей
І знову про хокей

Це сьомий сезон Ліги чемпіонів – і перший з українцями. Найтитулованішим учасником Ліги чемпіонів є шведська «Фрелунда», яка вигравала єврокубок чотири рази і є його чинним чемпіоном. У сезоні 2021/2022 Україна – єдина країна-дебютант Ліги чемпіонів.

«Донбас» потрапив до групи G, де зустрічався з «Рунгстедом», «Руаном» і «Клагенфуртом». Всі ці ігри Ліги чемпіонів мали можливість відвідати студенти Уманського НУС, які із захопленням вболівали за улюблену хокейну команду.

У матчі 4-го туру групового турніру хокейної Ліги чемпіонів «Донбас» програв на домашньому льоду австрійському «Клагенфурту» з рахунком 3:4 на користь гостей. Український чемпіон зумів відігратися з рахунку 0:3, але пропустив вирішальну шайбу на останній хвилині основного часу. У складі «Донбасу» шайби закидали Ілля Коренчук, Фелікс Морозов і Віктор Туркін.

Студенти Уманського НУС дякують Благодійному Фонду Бориса Колеснікова, особисто Борису Вікторовичу та ректорату за надану можливість відвідати хокейний матч.

Дякуємо всім, хто долучився до організації даного заходу. Все було неймовірно цікаво та атмосферно!

Рада студентського самоврядування університету