14.02.2023 1569

Хай квітує любов поміж нами!

Уже традиційним для спільноти Уманського національного університету садівництва стало щорічне свято 14 лютого – День закоханих. Війна не зупинить магічну силу любові та її покровителів, адже кращі традиції університету слід підтримувати, незважаючи ні на що. Тож креативні колеги, працівники Центру культури та виховання студентів, зініціювали проведення свята всіх закоханих, а рада студентського самоврядування та викладачі радо підтримали задум, адже війна скінчиться, а любов – ніколи.

Нинішній День Валентина ще раз вказує на панування любові над людством, адже любов – це і є саме життя. Любов у кожному серці дозволяє долати життєвий шлях з окриленою радістю. Вона зцілює, дає силу та натхнення, подовжує наші кращі миттєвості та наповнює сенсом кожен день. Палке почуття реалізує кожну особистість і є запорукою успіху: саме любов стала початком творення багатьох геніальних проєктів. І ми маємо нагоду щоденно знаходитися поруч з шедевром паркового мистецтва – «Софіївкою», яка є красномовним свідченням палкого почуття Потоцького до Софії.

У День закоханих факультети університету підготували гостинці – прояв свого почуття для захисників України. А ще університяни писали листівки, адресуючи часточку любові на фронт, малювали по імбирному печиву квіти та серця. Протягом тривалого часу в аудиторію безперервно приходили люди з сувенірами, смаколиками та гостинцями для українських воїнів. Впевнені, що наші зізнання у любові до Ангелів-Охоронців в камуфляжі надихнуть їх, додадуть віри й обов’язково стануть оберегом. Адже щире серце палкою любов’ю і вірою у прекрасне творить дива, а ми з вами, шановні земляки, – сучасне світове диво.

Дякуємо всім присутнім та тим, хто долучився до організації і проведення заходу. Особлива вдячність Ангелику-Купідону, маленькому Диву, який уже кілька років поспіль наповнює любов’ю серця університетської родини.

Зі святом, шановна університетська родино! Хай буйним цвітом квітує любов!

Пресцентр Уманського НУС