07.02.2013 5570

Формування нової української еліти

     Голова ради студентського самоврядування Аліна Клименко, за підтримки адміністрації університету, представляла Уманський національний університет садівництва на Всеукраїнському теоретико-практичному семінарі «Можливості і проблеми розвитку інновацій студентського самоврядування», який проходив з 30 січня по 4 лютого у мальовничих Карпатах на високогірній туристичній базі «Едельвейс», розташованій на горі Бескид.

     Асоціація навчальних закладів України приватної форми власності, Європейський університет за сприяння Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодь Демократичного Альянсу», Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Всеукраїнська Асамблея Молоді» організували та провели семінар з метою рішення актуальних завдань самореалізації наукового, творчого, організаційного потенціалу молоді, налагодження співпраці між органами студентського самоврядування.

     У роботі семінару взяли участь представники студентських активів провідних вищих навчальних закладів України, серед яких - Уманський національний університет садівництва.

     Для учасників проекту були створені умови для спілкування та організованого дозвілля. 106 лідерів студентського самоврядування з різних куточків країни стали друзями, 16 найактивніших – відзначені почесними грамотами.

Рада студентського самоврядування Уманського НУС