10.09.2022 3187

Фізичну культуру та спорт шануємо – нову Україну будуємо!

Українці з давніх давен славилися відмінною фізичною формою та неймовірною силою духу і міццю. Чого тільки варті козаки, силою яких і вмінням володіти власним тілом захоплювалися усі європейці того часу! І ми, сучасні українці, гідно тримаємо планку спортивної звитяги, аби відповідати нашим славним предкам.

Багато досягнень мають спортсмени-вихованці Уманського національного університету садівництва. І це є приводом для неймовірної гордості всього великого колективу університян. Однак жага та непереборне бажання молоді ставати сильнішими, витривалішими та досконалішими не дали б таких вражаючих результатів, якби не внесок тренерів і викладачів кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін університету, які вкладають у своїх вихованців не тільки всі знання та хист, а й душу. Тому й примножуються університетські спортивні здобутки з року в рік, навіть у буремні воєнні дні, адже майстри викладацької справи повсякчас налаштовують молодь на беззаперечну перемогу.

Серед випускників Уманського НУС і теперішніх вихованців спортивних тренерів – кандидати та майстри спорту, чемпіони Черкащини, України, Європи та світу. І навіть останні здобутки – золото Черкащини з важкої атлетики, що вибороли студентки Валентина Мельник і Анна Конякіна, та Чемпіонату України з бойового самбо, яке здобув випускник університету Віталій Гребенюк – доводять: спортивне життя в університеті кипить і вирує попри час і ситуацію, адже ми на своїй землі творимо власну історію.

Нині, в День фізичної культури і спорту України, вітаємо колектив кафедри фізичної культури і психолого-педагогічних дисциплін, їхніх вихованців і всіх причетних до такого складного, але надихаючого та динамічного світу спорту. Міцного здоров’я вам, тихого неба, яскравих перемог і світлого життєвого шляху у мирній, прогресивній, незалежній України!

 

Ректорат

Профком

Рада студентського самоврядування