22.12.2015 5217

Факультет економіки і підприємництва привітав солдат з Новим роком

У передноворічні дні ми всі сповнені надій та живемо передчуттям дива. Однак щоденні новини невпинно повертають нас у сувору дійсність і змушують задуматися: чи всім так само мирно та спокійно, як нам? Відповідь лежить на поверхні: своїм мирним сном і спокійним, розміреним життям ми завдячуємо їм, нашим захисникам, які, під шквалами артилерійського вогню власними життями боронять кордони нашого спокою. 

Саме тому головою Ради студентського самоврядування Катериною Бузиновською та деканом факультету економіки і підприємництва Юлією Нестерчук було прийнято рішення в рамках факультету організувати благодійну акцію «Привітай солдата з Новим роком», яку одностайно підтримали як студенти, так і викладачі. 

Волонтерський штаб «Разом», акція «Привітай солдата з Новим роком»
Волонтерський штаб «Разом», акція «Привітай солдата з Новим роком»

Впродовж грудня проводився збір коштів на подарунки воїнам АТО, за які було закуплено і передано до волонтерського штабу «Разом»: 

– цукерки «Бабусині казки», «Золота лілія», «Шиколетто», «Гостинець від боровичка», «Для Бембі», «Рута», «Пломбірно-ванільні», «Молочні», карамель «Вершкова», згущене молоко, кава, печиво «Наполеон», насіння смажене – на суму 2541,08 грн.;

– медикаменти: фармацитрон, анальгін, грипго, левоміцетин, парацетамол, ремантадин, стрептоцид, вугілля активоване, фаніган, цитрамон, мазь левомеколь, гель пантестин, бинт, вата, нафтзін – загальною вартістю 2320,92 грн.;

– яблука – 300 грн. 

Акція «Привітай солдата з Новим роком»
Акція «Привітай солдата з Новим роком»

Звичайно, це лише маленька часточка того, що ми можемо передати нашим захисникам. Але ми сподіваємося, що вона принесе нашим патріотам радість і користь, а ще – хоч на один малесенький крок наблизить нас до найзаповітнішої мрії: мир, спокій, злагода та єдність на стражденній українській землі.

Світлана Власюк, заст. декана з виховної роботи факультету економіки і підприємництва

 

Error