14.02.2013 5872

Економічний семінар на тему: «Перспективи розвитку аграрного сектору в умовах членства України в міжнародних організаціях»

13 лютого 2013 року на базі кафедри економіки було проведено черговий економічний семінар «Актуальні проблеми АПК на сучасному етапі» на тему: «Перспективи розвитку аграрного сектору в умовах членства України в міжнародних організаціях».

З вступним словом виступив професор кафедри економіки Семенда Д.К., який відзначив актуальність теми наукового семінару.

З інформацією на тему: «Світові тенденції розвитку агровиробництва та місце України в ньому» виступив к.е.н., професор кафедри маркетингу Мудрак Р.П.

Висвітлив проблему «Переваги та недоліки для сільськогосподарських товаровиробників щодо вступу України в СОТ, ЄС або Митний Союз» д.е.н., професор, зав. кафедри менеджменту ЗЕД Школьний О.О.

Продовжила науковий семінар к.е.н., доцент кафедри менеджменту ЗЕД Клименко Л.В. з доповіддю на тему: «Торгівельний баланс України відносно продукції сільського господарства і продовольства та останні зміни в Митному законодавстві нашої країни».

Заслухали доповідь к.е.н., доцента кафедри економіки Коротєєва М.А. на тему: «Диверсифікація виробництва вітчизняних сільськогосподарських підприємств».

В обговоренні брали участь д.е.н., професор декан факультету економіки і підприємництва Нестерчук Ю.О., д.е.н., професор, зав. кафедри обліку і аудиту Уланчук В.С., к.е.н., доцент кафедри фінансів і кредиту Колотуха С.М., к.е.н., доцент кафедри економіки Бурляй О.Л., к.е.н., доцент кафедри маркетингу Бортник Т.І., к.е.н., доцент кафедри економіки Ткачук С.П., к.е.н., доцент кафедри економіки Соколюк С.Ю., к.е.н., доцент кафедри економіки Чернега І.І., к.е.н., доцент кафедри маркетингу Соковніна Д.М., к.е.н., доцент кафедри економіки Жарун О.В., к.е.н., доцент кафедри маркетингу Лементовська В.А., к.е.н., доцент кафедри обліку і аудиту Аніщенко Г.Ю., к.е.н., доцент кафедри обліку і аудиту Оляднічук Н.В., к.е.н., доцент кафедри економіки Пархоменко Л.А., к.е.н., доцент кафедри економіки Комісаренко Є.М., викладач кафедри економіки Манзій О.П., викладач кафедри економіки Бленда Н.О., завідувач кафедри економічної теорії, к.е.н, доцент Костюк В.С., к.е.н, доценти кафедри економічної теорії Бурляй А.П., Слатвінський М.А. та Котвицька Н.М.

Економічний семінар на тему: «Перспективи розвитку аграрного сектору в умовах членства України в міжнародних організаціях»
Економічний семінар на тему: «Перспективи розвитку аграрного сектору в умовах членства України в міжнародних організаціях»

Взяли участь у економічному семінарі викладачі кафедри економіки, обліку і аудиту, фінансів і кредиту, маркетингу, аспіранти та студенти факультету економіки і підприємництва.