11.05.2021 5036

Доступ до платформи Science Direct

Доступ до платформи Science Direct
Доступ до платформи Science Direct

Відповідно до наказу МОН від 29 травня 2020 року №721 українським закладам вищої освіти та науковим установам надано можливість із січня по грудень 2021 року підключити доступ до ресурсів мультидисциплінарної повнотекстової платформи ScienceDirect.

Науково-педагогічні працівники університету мають змогу використовувати у проведенні наукових досліджень понад 39 тис. електронних книг колекції All Access Books одного з провідних видавництв світу Elsevier, які доступні на платформі ScienceDirect в рамках передплаченого доступу.

Інформацію про навчальні вебінари, присвячені питанням використання платформи ScienceDirect, можна знайти на навчальному порталі Elsevier Online Training Hub.

Для отримання віддаленого доступу до платформи необхідно:

1) Мати корпоративну пошту (обліковий запис у домені @udau.edu.ua). Детальніше про створення або відновлення корпоративної пошти можна знайти на сторінці центру підтримки інформаційно-обчислювального центру університету.

2) За допомогою корпоративної пошти зареєструватись на платформі ScienceDirect згідно з інструкцією з налаштування віддаленого доступу до платформи.