11.04.2014 6052

Допомога армії від Уманського НУС

Колектив Уманського національного університету садівництва завжди долучався до суспільних подій, не залишаючись осторонь нагальних питань часу. Сьогодні, у нелегкий для держави період, коли цінуються взаємовиручка та підтримка, навчальний заклад здійснює посильну допомогу військовій частині, розташованій у с. Розсішки. 

Завідувач ННВВ Роман Длугоборський разом із співробітниками університету відвідали військову частину А-1588, подарувавши яблука, вирощені на полях університету, та яблуневі саджанці.

Гостей зустрів заступник командира військової частини з виховної роботи підполковник Володимир Печенюк, який провів екскурсію територією частини: представники університету відвідали польову кухню, їдальню, в яких харчуються військові, плац, де проходять підготовку солдати, та охайний, доглянутий куточок відпочинку, який називають «українське село».

Допомога армії від Уманського НУС
Допомога армії від Уманського НУС
Допомога армії від Уманського НУС
Допомога армії від Уманського НУС
Допомога армії від Уманського НУС
Допомога армії від Уманського НУС

У відповідь на звернення Президії Федерації профспілок Черкаської області до членів профспілок Черкащини долучитись до благодійної акції «Підтримай українську армію», в університеті відбулася благодійна акція в підтримку Збройних Сил України.

Голова профспілкової організації університету Маргарита Парубок повідомила журналістів, що в стінах університету з глибоким болем зустріли звістку про загибель людей під час буремних подій в столиці: «Студентство, викладачі вийшли на центральну площу студентського містечка біля державного прапора зі свічками в руках та вшанували пам’ять Небесної сотні.

Кошти в сумі більше 10 000 гривень, зібрані колективом університету, перераховані сім’ї випускника Васільцова, який загинув на майдані.

Ми всі долучилися до благодійної акції «Підтримай українську армію», що стартувала 15 березня в країні для зміцнення нашого війська.

В університеті зібрано добровільних внесків на суму 25 000 гривень, які перерахували на підтримку матеріально-технічного та медичного забезпечення Збройних Сил України.

Керівництво Уманського НУС на чолі з ректором, професором Оленою Непочатенко висловлюють щиру вдячність усім небайдужим співробітникам, викладачам, студентам, які долучилися до благодійної акції та продовжують надавати допомогу Збройним Силам України з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави».

Єднаймося, бо в цьому наша сила! Разом ми подолаємо всі випробування, що випали на долю українського народу!

Надія Зубова, методист Центру культури і виховання

 

Error