21.12.2019 4911

Добрі діла на Миколая

Студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського національного університету садівництва до дня Святого Миколая долучилися до добрих справ.

Так, студенти брали участь у плетінні маскувальних сіток і виготовляли корисні смаколики з меду, лимону й імбиру та провели благодійний ярмарок-продаж, де презентували солодощі, приготовлені власноруч. Викладачі факультету теж охоче брали участь у приготуванні.

Добрі діла на Миколая
Добрі діла на Миколая
Добрі діла на Миколая
Добрі діла на Миколая

За виручені кошти  було закуплено ліки, продукти харчування та всі необхідні речі для захисників у зоні ООС, які дарують нам спокій і час на навчання та розваги…

Дякуємо всім, хто ви небайдуже ставиться до майбутнього нашої Держави! Це найменше, що ми можемо зробити для вас, шановні захисники! Бережіть себе і нашу Україну!!!

Також було проведено ще один благодійний ярмарок, кошти з якого було спрямовано на закупівлю солодощів, подушок і речей для малечі з дитячого притулку, аби кожна дитина знала, що в неї є підтримка. Адже всі вони особливі та різні, але по-справжньому щирі, добрі, ніжні та потребують підтримки. І кожен зі студентів, хто завітав до притулку, став щасливішим і ще більше почав цінувати те, що має.

Добрі діла на Миколая
Добрі діла на Миколая

Робити добро – це велика справа, яка по силі кожному. Тож не будьте байдужими, творіть добро!

Оксана Беденко, студентка факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин