02.10.2022 2971

Вітання ректора з Днем працівників освіти

З року в рік у першу неділю жовтня українці висловлюють вдячність людям, які своїми серцями, думками та вчинками освітлюють шлях мільйонів. Адже саме працівники освіти – вихователі, вчителі, викладачі – формують у кожному новому поколінні українців найцінніші якості: людяність, віру у свої сили, відданість Батьківщині та вміння мислити.

Сьогодні Україна переживає складні часи. І ми щодня усвідомлюємо, наскільки важливі були слова наших педагогів, які повсякчас закликали нас думати, розмірковувати, розуміти, аналізувати. А ще – любити рідну землю, бути відповідальними та відважно протистояти несправедливості.

Шановні колеги-освітяни! У наше спільне професійне свято ми можемо з упевненістю констатувати: наша місія з виховання справжніх, істинних людей виконана досконало. І це доводить мужність наших Героїв, хоробрість волонтерів, міцність кожного українця. Ми маємо пишатися нашою працею та повсякчас удосконалюватися, спрямувавши всі зусилля на формування демократичного суспільства нового зразку.

І в День працівників освіти зичу всім нам постійно домінуючого та потужного натхнення, сміливих і рішучих новаторських кроків, збереження та примноження справи попередників для успіху у дні сьогоднішньому заради майбуття! Міцного здоров’я усім, приємних життєвих несподіванок і посмішок долі! Залишаймося назавжди світочами добра!

 

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО