04.10.2019 4508

День працівника освіти

День працівника освіти
День працівника освіти
Суспільство і світ не мали б шансів на розвиток, якби не прагнення до пізнання. У свою чергу цікавість також не мала б шансів стати наукою, якби не систематизація знань і не освіта.

Саме освіта та люди, які роблять її доступною для кожного, поліпшуючи вже відомі постулати та шукаючи нові можливості їх реалізації, піддаючи критичному погляду, здавалося б, незаперечне спонукають нас до вдосконалення, пізнання.

Шановні колеги освітяни! Щороку у першу неділю жовтня українське суспільство вшановує вас – людей, без праці яких ми не мали б сьогодення, не знали б минулого, не вдивлялися б широко відкритими очима у майбуття.

Праця вчителів і викладачів – незамінна та необхідна; вона вдосконалюється з часом, але головними залишаються основні постулати: професійність, любов до дітей, прагнення досконалості, щирість душі та відкритість серця. І всіма цими рисами ви володієте досконало.

Тож зичу вам добра на всі часи, міцного здоров’я, щедрості долі та талановитих вихованців. Хай невичерпним буде джерело вашої наснаги, мудрості й ентузіазму, а Бог дарує многії літа у благополуччі та любові!

Ректор Олена Непочатенко