26.10.2012 6824

День факультету менеджменту

День факультету - свято, якого немає в жодному календарі, але яке вже стало для нас родинним і на яке ми щороку з нетерпінням чекаємо.

Викладачі факультету менеджменту
Викладачі факультету менеджменту

16-18 жовтня 2012 року відбулось Свято факультету менеджменту, в рамках якого було проведено багато різноманітних заходів.

Святкування Дня факультету розпочалося з виставки студентських творчих робіт, на якій студенти різних груп та курсів представили результати своєї майстерності. Це були і вироби з бісеру, і малюнки, і вишивки, і в'язання, і орігамі. Роботи приємно вразили своєю оригінальністю всіх відвідувачів виставки.

Виставка студентських творчих робіт
Виставка студентських творчих робіт

Виставка студентських творчих робіт
Виставка студентських творчих робіт

Викладачами кафедри української та іноземних мов Комісаренко Н. О. та Мельник Г. В. було проведено творчу зустріч «Красою душу напою...» з Оленою Поліщук - кандидатом педагогічних наук, доцентом, членом Національної спілки майстрів народного мистецтва України, Заслуженим майстром народної творчості України.

Творча зустріч "Красою душу напою..."
Творча зустріч "Красою душу напою..."

Атмосфера заходу була дуже теплою і невимушеною. Всі присутні отримали можливість ближче познайомитися з талантом і творчістю Олени Василівни, яка розповіла про свій життєвий і творчий шлях, а також поділилася з аудиторією деякими секретами майстерності в українському декоративному розписі. На згадку їй було презентовано подарунки та квіти від факультету менеджменту.

Творча зустріч "Красою душу напою..."
Творча зустріч "Красою душу напою..."

Отримати відповідь на питання як правильно керувати своїм часом допоміг бізнес-треніг «Тайм-менеджмент», організаторами якого були старший викладач кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Федорець Л. М. та доцент Альошкіна Л. П. Ведуча заходу студентка 51-зс групи Козловська Марина за допомогою відеопрезентації продемонструвала особливості управління часом, мотивацію до дій та пріоритетні цілі в науковому та повсякденному житті.

Вже стало доброю традицією проведення в рамках Дня факультету менеджменту майстер-класів з декоративно-ужиткового мистецтва. Щедрою енергетикою наділив усіх присутніх майстер-клас із квілінгу (створення візерунків із паперових стрічок) (організатор - доцент кафедри соціально-гуманітарних та правових дисциплін Костюк М. В.). Майстер-клас для студентів першого курсу проводила майстриня Барабаш Валентина Іванівна. Студенти дізналися, що цей вид мистецтва виник в XIV-XV ст. в монастирях Європи. Результатом майстер-класу стало виготовлення кожним учасником квіткової композиції.

Майстер-клас із квілінгу
Майстер-клас із квілінгу

Проявити набуті теоретичні і практичні навики щодо оперативного прийняття управлінських рішень, вирішення ситуаційних завдань, вміння працювати в команді та творчо мислити студенти-старшокурсники завжди можуть на традиційній діловій грі «Я люблю менеджмент», ініціатором якої є викладач кафедри менеджменту організацій Нагернюк Д. В. В діловій грі брали участь дві команди «Королі управління» (студенти 41-м групи) та «Козирні менеджери» (студенти 42-м групи). За результатами гри переможцем стала команда «Королі управління». Команди-учасники, а також активні вболівальники були нагороджені солодкими подарунками.

Ділова гра "Я люблю менеджмент"
Ділова гра "Я люблю менеджмент"

Свою креативність та індивідуальність студенти проявили при розробці бренду факультету та підготовці відеопрезентації про факультет. Перше місце в конкурсі «Кращий бренд факультету» розділили студенти 51-мс групи та 51-зс групи, першість в конкурсі «Краща відеопрезентація факультету» вибороли студенти 11-з групи та 42-з групи.

Розробка бренду факультету (11-з група)
Розробка бренду факультету (11-з група)

Студенти факультету під час свята проявили не тільки художньо-естетичні, управлінські, а й фізичні здібності. Цікаво, емоційно, піднесено та з великим азартом відбулися спортивні змагання «Веселі старти» серед шести команд студентів факультету (організатори - викладач кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Тихомирова М. П. та капітан волейбольної команди факультету Побережна Ірина).

Спортивні змагання "Веселі старти"
Спортивні змагання "Веселі старти"

З метою пропагування здорового способу життя радою студентського самоврядування факультету була проведена акція «Цигарочку на цукерочку», після проходження якої відбулася процедура спалювання зібраних в результаті обміну на цукерки цигарок.

Акція "Обміняй цигарочку на цукерочку"
Акція "Обміняй цигарочку на цукерочку"

Апогеєм свята став як завжди цікавий концерт, на якому студенти різних курсів дарували чарівні пісні, танцювали запальні танці й виявляли себе в інсценівках. На завершення концертної програми на площі університету в небо піднялися яскраві ліхтарики.

Святковий концерт
Святковий концерт

Святковий концерт
Святковий концерт

Підсумки всіх заходів і досягнень було підведено на урочистій лінійці «Знай наших», яка відбулась 18 жовтня. Всіх організаторів та найактивніших учасників заходів, які були проведені в рамках Свята, було нагороджено подяками та почесними грамотами.

Урочиста лінійка "Знай наших!"
Урочиста лінійка "Знай наших!"

День факультету став незабутнім і приніс багато позитивних емоцій та вражень. Впевнені, що це Свято залишиться одним з найприємніших спогадів за період навчання в університеті!!!

 

Декан факультету менеджменту

Вернюк Наталія Олександрівна,

Заступник декана з виховної роботи

Кустріч Лілія Олександрівна