09.01.2013 6983

Чудеса напередодні Нового року

     Всі очікують приходу Нового року, який принесе не тільки радісний настрій,  але й новорічні подарунки. Коли до дітлахів приходять Дід Мороз та Снігуронька, щаслива посмішка з’являється не тільки у малечі, але й у дорослих.

     Саме так до дітей співробітників Уманського національного університету садівництва завітала в гості Новорічна казка, яка принесла школярам та малятам казкових героїв: Снігову королеву, принца та принцесу, Попелюшку та фею, скоморохів та кікімор, восьминога, Бабу Ягу та її внучку Ягусіньку, злого чаклуна, тітоньку Ку-Ку та  Хвилинку.

Чудеса напередодні Нового року
Чудеса напередодні Нового року

     У казці розкривається чарівний світ позитивних та негативних героїв, де добро перемагає зло, і королівство Снігової королеви з кожною хвилиною стає веселішим та яскравішим, а на перший план виходять найкращі людські якості: доброта, чесність, слухняність, порядність.

     Із захопленням присутні спостерігали за чудовою грою героїв та розвитком дії казки.  Дід Мороз та Снігуронька водили веселий танок, грали в цікаві ігри та забавки, вправно відгадували загадки.

     Радощі та позитивні емоції переповнювали гостей під час параду новорічних костюмів учасників свята. Власники найкращих та найвишуканіших костюмів отримали від Діда Мороза та Снігуроньки чудові подарунки.

     Учасники дитячої хореографічної студії «Перлинка» (художній керівник Наталія Шаповаленко) подарували присутнім танок пухнастих сніжинок, веселих жабенят, незвичайних ляльок та барвистих квіточок. Під кінець святкового дійства наймолодші учасники студії «Перлинка» порадували всіх присутніх кумедним танцем пінгвінів. Захоплювало подих від різноманітності та барвистості новорічних костюмів.

Чудеса напередодні Нового року
Чудеса напередодні Нового року

     У святково прибраній залі панувала атмосфера веселощів та радісного настрою. Гості з нетерпінням чекатимуть приходу наступного Нового року та цікавих пригод казкових персонажів.

     Новорічну казку підготували учасники театру естрадних мініатюр «Добродії» (художній керівник Галина Бруй) з допомогою викладачів Центру культури і виховання та профспілкового комітету на чолі з Парубок Маргаритою Іванівною.

Чудеса напередодні Нового року
Чудеса напередодні Нового року

     Від імені всіх казкових героїв бажаємо всім у новорічну ніч чудес, хай Новий рік принесе у кожну оселю мир та злагоду, хай добро перемагає зло, а у душах живе справжня казка.

 

Надія Зубова, методист Центру культури і виховання