30.03.2021 5276

Четверті в Україні серед аграрних ЗВО за думкою роботодавців

Одним з важливих результативних показників діяльності закладу вищої освіти в сучасних умовах, а також своєрідною підказкою для майбутніх абітурієнтів, є різноманітні рейтинги. І найсвіжішим, а водночас і найособливішим з позиції перших результатів реформи освіти в Україні та думки роботодавців, став рейтинг ЗВО за версією журналу «Гроші».

Відповідно до даних загаданого ранжування, Уманський національний університет садівництва, насамперед, за думкою роботодавців, наразі посідає 4 позицію у сфері аграрних спеціальностей, покращивши на чотири пункти результат минулого року.

Активною складовою ранжування стало думка підприємств-роботодавців, які рекомендували до ЗВО внесення в список на підставі власних уподобань, що формуються під час працевлаштування їхніх випускників.

Відтак і рейтинг формувався за списками ЗВО, що працюють у шести спеціальностях – гуманітарні, технічні, юридичні, економічні, будівельні й аграрні. Роботодавці, за поданим списком навчальних закладів, ставили оцінку ЗВО, що визначала його рейтинговий бал і місце у списку. Також у таблиці розробники вказували й динаміку показника по кожному учаснику за останні два роки.

Детальніше про рейтинг за посиланням https://dengi.ua/magazine/bez-mvf/3029433-rejting-vuzov-2021-gde-luchshe-vsego-rabotat-i-uchitsya?fbclid=IwAR1ri0s4SR9PDwk5iV8MvSK7xzQWusMNtudww-ONraIrbWG8caM4DftyKmA

Пресцентр Уманського НУС