13.11.2020 4740

Честь і шана вам, сподвижники істинної праці

Честь і шана вам, сподвижники істинної праці
Честь і шана вам, сподвижники істинної праці

Традиційними строкатими виставками майоріють зазвичай святкові дати аграріїв, а Уманський національний університет садівництва пишними святкуваннями, виставковими стендами, щедрими дарами матінки-землі та сценічними вітаннями відмічає професійне свято усіх працівників аграрної сфери діяльності. Не оминуть і нині, в умовах адаптивного карантину, щирі вітання відповідальних і натхненних аграріїв.

Нам пощастило бути українцями – власниками багатої на родючі ґрунти землі. Наші фахівці гідно та відповідально провадять діяльність на своїй землі, внаслідок чого агропромислова галузь є однією з найважливіших стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але й активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.

Українські фахівці, серед яких і випускники Уманського НУС, з успіхом працюють на теренах рідної держави, пожинаючи щедрі врожаї, та є затребуваними на ринку праці Європи. Завдяки їх компетентності вирішуються безліч питань продовольчого забезпечення, що є актуальними повсякчас. Адже будь-яка людська діяльність, в усіх сферах, має потребу та відчуває вагомість праці фахівців сільського господарства.

Колектив Уманського національного університету садівництва щиро вітає всіх, хто пов’язує трудову діяльність з обробкою землі, збиранням, заготівлею та переробкою врожаїв з професійним святом! Цінуємо та пишаємося вами! Здоров’я вашим родинам та мирного неба над головою! Низький вам уклін за тяжку працю, яку ви робите бездоганно та з великою любов’ю. Честь і шана рукам, що пахнуть хлібом!

Пресцентр Уманського НУС