24.04.2019 4605

Благодійний марафон #ДенисЖиви триває!

Волонтерська діяльність – одна з ознак сучасного розвиненого суспільства. І цієї думки всіляко підтримуються студенти та викладачі Уманського національного університету садівництва.

Уже тривалий час жителі міста й університетська спільнота підтримують юного уманчанина Дениса Терещука, який потребує нашої допомоги у боротьбі з важкою хворобою. Тож днями на підтримку хлопця відбувся Благодійний марафон #ДенисЖиви, у якому взяли участь і представники колективу Уманського НУС.

Благодійний марафон #ДенисЖиви триває!
Благодійний марафон #ДенисЖиви триває!

Найбільша цінність для людини – це її життя. Тому ми схиляємося перед мужністю цього хлопчика та впевнені, що він одужає повністю, адже багато небайдужих уманчан нині відізвалися на заклик допомоги та взяли участь у марафоні.

У 12-річного Дениса Терещука діагностували некроз кишківника – хвороба призвела до втрати 90% органу. Попри тривале лікування (9 складних операцій) ситуація і досі залишається складною: Денис потребує негайного транспортування та лікування за кордоном. Вартість шансу на життя складає 500 тис євро. Однак час спливає і можливостей залишається все менше. А для того, щоб жити, хлопцю необхідна складна та дороговартісна операція.

Тож не будьмо байдужими! Допоможемо кожен посильно, адже можливо саме наше перерахування стане вирішальним і врятує життя!

Реквізити:

4149 4996 4377 4431 – Терещук Марина Олександрівна

5168 7554 2124 8705 – Терещук Юрій Олександрович

Ми віримо, що всі разом зможемо врятувати Дениса!