05.06.2020 5797

Бережімо довкілля!

Ми всі – жителі прекрасної планети Земля. Але наша діяльність і досить безвідповідальне ставлення знищують цей прекрасний світ. Тож у 1972 року на 27-й сесії Генеральної асамблеї ООН було запроваджено Всесвітній день охорони довкілля.

Кожен з нас – творець свого життя та простору власного комфорту, який неможливо організувати ізольовано, а лише у взаємодії з навколишнім середовищем. І нам пощастило жити та працювати в оточенні неймовірно гармонійної взаємодії людини та природи, що панують у студмістечку Уманського національного університету садівництва.

Адміністрація Уманського національного університету садівництва висловлює слова вдячності колективу адміністративно-господарської частини університету! Ви взяли на себе велику відповідальність – турботу про наше довкілля, чистоту та красу величного Університету! Адже кожного дня вашими зусиллями здійснюється робота зі збереження природного середовища на території студмістечка, створюються затишок і сприятлива атмосфера, що з самого ранку щоденно зустрічає кожного з нас!

Бережімо довкілля!
Бережімо довкілля!
Бережімо довкілля!
Бережімо довкілля!
Бережімо довкілля!
Бережімо довкілля!

Окрема вдячність усім науково-педагогічним працівникам і студентам, небайдужим до охорони навколишнього середовищ рідної Alma-mater. Своїм прикладом відповідального ставлення ви надихаєте оточення робити наш світ кращим і берегти рідну землю.

Бережімо довкілля!
Бережімо довкілля!

Пам’ятаймо: або ми покінчимо із забрудненням, або воно покінчить із нами. І будьмо відповідальними!