Наукові послуги

09.10.2013

Тематика (напрям) – Використання сучасний технологій зберігання свіжих плодів і овочів

Назва послуги

Коротка характеристика послуги

П.І.Б., звання, посада відповідального за надання послуги

Використання сучасних технологій зберігання свіжих плодів і овочів

 

Розроблення технології зберігання:

  1. Плодів сливи у регульованому газовому середовищу (ДСТУ)
  2. Плодів черешні у регульованому газовому середовищу (ДСТУ)
  3. Плодів вишні у регульованому газовому середовищу (ДСТУ)
  4. Плодів чорної смородини у регульованому газовому середовищу (ДСТУ)
  5. Плодів яблуні  в регульованому газовому середовищі (УНУС)

Найченко В.М., доктор с.-г. наук, професор кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів

Використання сучасних технологій зберігання свіжих плодів і овочів

Розробка технологій зберігання ягід суниці в регульованому газовому  середовищі (ДСТУ )

Заморська І.Л., кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів

Створення маркетингу наукових розробок

Консультування з питань розробки та впровадження овочеплодових соків та пюре, комплексної переробки кабачків, плодово-ягідних вин

Токар А.Ю., доктор с.-г. наук, професор, зав. кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів

Переглядів - 1707

top