Тематика наукових досліджень кафедри

07.10.2013

п/п

Підтема

Тема роботи

Науково-педагогічний працівник

 
 

Розробити високоефективні ресурсоощадні технології зберігання продукції садівництва і рецептури та технології виготовлення нових продуктів їх переробки з покращеними біологічними властивостями

 

1.1.

Розробка сучасних технологій зберігання плодів та овочів

Наукові керівники: професори Найченко В.М.,

Осокіна Н.М., Мельник О.В.

 

Розробка сучасної   технології    зберігання і переробки плодів та овочів

професор

Найченко В.М.

 

Теоретичне обґрунтування формування та збереження якості ягід суниці

доцент

Заморська І.Л.

 

Зберігання кабачків, аличі та використання їх для виготовлення нових видів консервів

старший викладач

Харченко З.М.

 

Вплив препарату Полідез на тривалість зберігання та якість плодоовочевої сировини

старший викладач

Миронюк С.С.

 

Удосконалення технології зберігання і переробки плодів вишні

викладач,

канд. с.-г. наук

Василишина О.В.

 

 

 

Удосконалення технології зберігання кісточкових з післязбиральною обробкою інгібітором біосинтезу етилену

викладач

Пиркало В.В.

 

Збереженість яблук за різних строків збирання і оброблення інгібітором біосинтезу етилену вирощених на підщепах М9 та ММ 106

аспірант

Мельник І.О.

 

Вплив строку збирання на лежкоздатність і якість плодів яблуні з інтенсивного насадження в Правобережному Лісостепу України

викладач

Жмуденко Ю.М.

 

Диференціація ресурсного потенціалу сортаменту плодів груші України за призначенням

викладач

Мазур В.А.

 

1.2.

Розробка технологій раціонального використання плодів та овочів

Наукові керівники: професори Токар А.Ю.,

Литовченко О.М.

 

 

 

Розробка технологій раціонального використання плодів та овочів

професор

Токар А.Ю.

 

Вплив строків зберігання на вихід і якість соків з плодів та овочів

викладач

Матенчук Л.Ю.

 

Хіміко-технологічна оцінка яблук з метою визначення придатності їх до переробки на некріплені виноматеріали з використанням горобини звичайної

викладач

Щербак М.А.

 

Удосконалення технології консервованих овочевих салатів

викладач

Сокирська Л.М.

 

 

 

Розробка продуктів функціонального харчування на основі актинідії

викладач

Калайда К.В.

 

Удосконалення технології виробництва безалкогольних напоїв на основі концентрованого яблучного соку

викладач

Аністратенко О.І.

 

Використання нетрадиційної сировини в плодово-ягідному виноробстві

викладач,

канд. техн. наук

Гайдай І.В.

 

Збереженість капусти броколі та кольрабі в охолодженому стані

аспірант

Коваль Н.Ю.

 

Удосконалення технології плодово-ягідних напоїв з метою підвищення їх біологічної цінності

викладач

Орел О.В.

 

Розробка нових методів контролю при виробництві плодово-ягідних вин

викладач

Побережець В.І.

 

1.3.

Розробка рецептури та технології виготовлення нових видів продуктів з продукції овочівництва та рослинництва з покращеними біологічними властивостями

Науковий керівник: професор Безусов А.Т. 

 

 

 

Удосконалення технології консервування спаржі

викладач

Гонта І.А.

 

Удосконалення технології виробництва консервів з молодої картоплі

викладач

Головкіна Л.І.

 

Переглядів - 1657

top