Харчові технології (освітня програма "Технологія зберігання та переробки плодів і овочів")

04.03.2016

Модернізація вітчизняних підприємств переробної і харчової промисловості, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують кваліфікованих фахівців з вищою освітою. Ключовою фігурою сучасного виробництва стає висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Отже, можна бути переконаним, що наші вихованці неодмінно знайдуть престижну високооплачувану роботу.

Випускники спеціальності „Харчові технології” обіймають керівні посади на плодоконсервних, виноробних, пивоварних, спиртових, м’ясомолочних, лікеро-горілчаних, холодильниках. Вони можуть обіймати посади генерального директора підприємства, головного інженера, головного технолога, завідувача виробництвом, завідувача лабораторією, начальника цеху, начальника зміни, майстра, інженера-хіміка, мікробіолога, викладача вищих навчальних закладів, наукового співробітника проектних та науково-дослідних установ.

Переглядів - 8777

top