19.04.2017 5668

Виховна година «Закон і ми»

Право, закони супроводжують людину все її життя. З ними ми зустрічаємося дуже часто. Помилковою є думка, ніби сфера застосування права обмежується покаранням осіб, які вчинили різні правопорушення. Щоб уміло та правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. Саме тому куратором Віталієм Борисенком та студентами 14-ак групи в Уманському відділі поліції ГУНП в Черкаській області був проведений  виховний захід «Закон і ми». 

Виховна година «Закон і ми», 14-ак група
Виховна година «Закон і ми», 14-ак група

Студенти зустрілись з т.в.о. заступника начальника кримінальної поліції Олександром Ковалем та слідчим, старшим лейтенантом поліції Володимиром Мельником. Вони розповіли про профілактичну роботу кримінальної поліції щодо запобігання правопорушень. Адже один непродуманий вчинок, юридична неграмотність,  безвідповідальність та віра у власну безкарність може зламати все життя. 

Олександр Коваль, т.в.о. заступника начальника кримінальної поліції
Олександр Коваль, т.в.о. заступника начальника кримінальної поліції

З особливим інтересом студенти слухали Володимира Мельника, який розповів про роботу слідчого відділу, про правопорушення, які вже були здійснені у цьому році, та про статистику їх розкриттів. 

Володимир Мельник, старший лейтенант поліції
Володимир Мельник, старший лейтенант поліції

Майор поліції, старший інспектор ювенальної превенції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області Ірина Вінницька люб’язно погодилась повести екскурсію по відділку, ознайомила з роботою та завданням контрольно-пропускного пункту, чергової частини і поділилася деякими фактами  зі своєї практики.

Ірина Вінницька, старший інспектор ювенальної превенції Уманського відділу поліції
Ірина Вінницька, старший інспектор ювенальної превенції Уманського відділу поліції

Ірина Анатоліївна зазначила, що для тих молодих людей, які виявили бажання підтримувати закон і правопорядок, триває набір у поліцію, а подібні зустрічі й виховні години повинні проходити регулярно. Невимушена, доброзичлива атмосфера, яка панувала під час зустрічі, сприяла встановленню діалогу між студентами та працівниками поліції.

Студенти факультету агрономії щиро вдячні працівникам Уманського відділу поліції, а особливо майору Ірині Вінницькій, за теплу, цікаву та змістовну бесіду і бажають легкої служби всім працівникам поліції!

Олена Черно, заступник декана з виховної роботи факультету агрономії

Також читайте: "Створи свою писанку"

"Збережи життя – подумай про власне здоров’я!"

"Виховний захід "Закон і ми""