10.06.2017 4684

Підтримка героїв – справа кожного з нас

Напередодні довгоочікуваних літніх канікул, коли кожен з нас чекає на такий бажаний відпочинок, не слід забувати про людей, які цілодобово стоять на варті нашого мирного неба та спокійного життя.

Саме тому вже неодноразово рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва спільно з деканатом факультету допомагала захисникам, аби хоч так, в міру своїх скромний сил, підтримати мужніх співвітчизників, які наразі відстоюють державні інтереси  у зоні антитерористичної операції.

 

Підтримка героїв – справа кожного з нас
Підтримка героїв – справа кожного з нас

Цього разу студентство, на прохання воїнів, зібрало найнеобхідніші речі, яких потребують наші військові, надіславши їм довгоочікувану та таку необхідну допомогу. Посилка вже відправлена та найближчим часом дійде до свого адресата.

Активна та небайдужа молодь факультету регулярно підтримує українську армію та всіляко їй допомагає. Адже кожен з нас розуміє важливість їх підтримки та відважність і сміливість подвигу, адже двадцять чотири години на добу безстрашні бійці, - вчорашні хлібороби, вчителі, інженери, митці, - ризикують власним життям заради того, аби кожен з нас міг вільно жити та спокійно спати. Тож пам'ятаймо наших героїв - і вони не забудуть про нас!

 

Ірина Слободяник, студентка 31групи