07.04.2014 7031

Перлина ніжності знаходиться в Уманському НУС

В Уманському НУС вже стало традиційним проведення конкурсу краси. Цьогоріч він проходив 3 квітня під назвою «Перлина ніжності» й був ще більш напруженим та цікавим. Його мета – показати можливості сучасної дівчини, в якій органічно поєднуються приваблива зовнішність, інтелект і цілеспрямованість. У конкурсі взяли участь 14 найкращих студенток всіх факультетів університету. Красуні напередодні брали участь у  фотосесії, уроки хореографії та вокалу в художніх керівників Центру культури і виховання. У день конкурсу вони  дефілювали, демонстрували свої таланти, артистизм та пластику, чарівність, інтелект, винахідливість та оригінальність.

Конкурс проходив за етапами:

–       «Мій стиль» – оцінювався одяг учасниць, зачіска та підбір аксесуарів;

–       «Інтелектуальний» – у ньому дівчата показували гостроту свого розуму  та інтелектуальні здібності, відповідаючи на поставлені запитання ведучих;

–       «Квітка-душа» – моделювання та представлення одягу із хусток за допомогою драпірування;

–       «Моя родзинка» – конкурс талантів;

–       «Оксамитові пристрасті» – дефіле учасниць у купальниках;

–       «Міс-фото» – відеопрезентація робіт, представлених на конкурс;

–       «Перлина ніжності» – дефіле у вечірніх сукнях.

Завершальним етапом стала урочиста і хвилююча церемонія нагородження та коронування. Цього найважливішого та довгоочікуваного моменту чекали всі: і учасники, і вболівальники.

 Компетентне журі у складі голови – першого проректора університету Івана Мостов’яка та його членів – проректора з науково-педагогічної роботи з відокремленими структурними підрозділами Володимира Заморського, помічника ректора Жанни Лозінської, голови профспілкового комітету університету  Маргарити Парубок та спеціаліста редакційно-видавничого відділу Надії Зубової, підсумовуючи результати кожного конкурсу,  дійшли згоди, що переможницями у номінаціях стали студентки:

–       «Міс чарівність» – Оксана Поліщук;

–       «Міс інтелект» – Альона Крохмаль;

–       «Міс золотий голос» – Тетяна Поліщук;

–       «Міс поезія» – Юлія Довронова;

–       «Міс привабливість» – Анна Дудузінська;

–       «Міс глядацьких симпатій» – Альона Кузь;

–       «Міс фотомодель» – Аліна Чоловійчук;

–       «Міс квітка-душа» – Анастасія Осюнько;

–       «Міс ніжність» – Ольга Ковтуненко;

–       «Міс грація» – Анастасія Піструєва;

–       «Міс весна» – Юлія Мельниченко;

–       «Міс Терпсихора» – Юлія Запливана;

–       «Міс гармонія» – Світлана Хуторянська;

–       «Міс фантазія» – Анастасія Литвинюк.

У різних номінаціях всі учасниці були неперевершеними, найелегантнішими та найрозумнішими, але найвищі титули нагородження отримали найдостойніші.

З перемогою красунь привітала ректор університету Олена Непочатенко, побажала бути завжди красивими й успішними та відзначила, що саме в університеті садівництва навчаються найкращі студентки. 

 «І Віце-міс університету» стала Альона Кузь; «ІІ Віце-міс університету» – Анастасія Піструєва;   «Міс університету – 2014» – Анна Дудузінська, корону якій вручала  Альона Макаренко, «Міс університету – 2013».  Крім нагород, всі учасниці конкурсу отримали від університету подарунки та квіти.

Перлина ніжності знаходиться в Уманському НУС
Перлина ніжності знаходиться в Уманському НУС

                                Надія Зубова, методист Центру культури і виховання