30.01.2018 5639

Обираючи Уманський НУС ви стаєте на шлях розвитку

Щороку, на хвилі початку нової вступної кампанії, відомий освітній портал Освіта.ua складає консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України, який є своєрідним барометром розвитку ВНЗ України.

Цього року позиція ВНЗ у Консолідованому рейтингу визначалася за такими показниками, як місце навчального закладу у рейтингах «Топ-200 Україна», Webometrics та Scopus.

Уманський національний університет садівництва завжди посідає у даних рейтингах достойні позиції, з року в рік покращуючи результативні показники діяльності.

Так, згідно Консолідованого рейтингу ВНЗ України – 2017 Уманський НУС посідає 91 місце, що зумовлено 136 позицією у рейтингу «Топ-200 Україна» та 119 і 38 у рейтингах Scopus і Webometrics відповідно (http://osvita.ua/vnz/rating/51741/). Порівнюючи цьогорічні дані з результатами 2015 року, варто відзначити наявний прогрес розвитку нашого навчального закладу, адже у зазначений період він очолив 145 сходинку консолідованого рейтингу з 123 позицією по рейтингу Scopus і 83 – по Webometrics (http://osvita.ua/vnz/rating/25712/).

Що ж до вагомості Уманського НУС серед ВНЗ Черкаської області, то тут він впевнено входить у трійку лідерів (http://osvita.ua/vnz/rating/45570/).

Таким чином, обираючи Уманський національний університет садівництва для здобуття вищої освіти, абітурієнт може бути впевнений у тому, що даний навчальний заклад не лише є авторитетним учасником ринку освітніх послуг, а й активно розвивається.

Прес-центр Уманського НУС