21.04.2016 6117

Навчальна екскурсія студентів інженерно-технологічного факультету

Студенти інженерно-технологічного факультету Уманського НУС під керівництвом викладачів кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Зінаїди Харченко та Ірини Гайдай здійснили навчальну екскурсію на лікеро-горілчаний завод «Nemiroff», що знаходиться в м. Немирів Вінницької області. 

Студенти інженерно-технологічного факультету на лікеро-горілчаному заводі «Nemiroff»
Студенти інженерно-технологічного факультету на лікеро-горілчаному заводі «Nemiroff»

Під час цієї екскурсії працівники підприємства провели дуже цікаву та змістовну лекцію для студентів, розповіли про передові технології виробництва, а також пояснили механізм всього процесу створення лікеро-горілчаної продукції.

Студенти змогли побачити робочий процес та новітнє німецьке технологічне обладнання, дізнались чимало цікавого про асортимент готової продукції. На власному досвіді переконались щодо якості та натуральності сировини для виготовлення лікеро-горілчаної продукції. 

Навчальна екскурсія студентів інженерно-технологічного факультету  УНУС на заводі «Nemiroff»
Навчальна екскурсія студентів інженерно-технологічного факультету УНУС на заводі «Nemiroff»

Вражає також міжнародна співпраця лікеро-горілчаного заводу: один з найбільших світових виробників міцного алкоголю, продукція якого поставляється в 72 країни світу.

Виражаємо велику подяку керівникам підприємства, працівникам, які провели екскурсію, за їх люб'язність і професіоналізм, а також викладачам кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів, які організували таку корисну і незабутню подорож.

 

 

Софія Михайлова,  31-т група