13.05.2018 5492

Мамина радість

Мати… Скільки для кожного з нас зосереджено у цьому короткому слові. Це вона, мама, огортає любов’ю та прививає справжні людські ідеали немовляті; з ніжністю допомагає пізнавати світ дитині; терпляче наставляє на правильний шлях підлітка; з нетерпінням чекає звісток і завжди готова допомогти своїм уже дорослим дітям…

Мама для кожного з нас – це той світлий промінчик, який завжди обігріє, захистить, розрадить, заспокоїть; найвірніший друг, який ніколи не зрадить і завжди прийде на допомогу; нескінченна енциклопедія мудрості, у якої завжди знайдеться мудра порада; це наш причал надії і любові, де завжди чекають.

І навіть у сучасному світі, що завжди поспішає, є свято, яке дає нам усім можливість зупинитися, перевести подих і побути дітьми – Міжнародний день матері.

Тож вітаємо щиро наших матусь, прихиляємося до ваших рук і схиляємо перед вами свої по-дитячому пустотливі, замріяні думками юності, стурбовані дорослими проблеми голови. Ви – берегині нашого життя, наші свята серед буднів, сонячні промені у грозову днину, спокій серед життєвого буревію. Ми молимо щомиті Бога, аби дарував вам міцне здоров’я та довгі роки життя. Хай кожен ваш день починається з посмішки, приносить приємні сюрпризи та дарує щастя! Хай ваші серця не знають печалі, душі будуть завжди спокійні, а всі мрії збуваються!

Зі святом вас, дорогі матусі!

Ректорат

Профком