29.01.2016 5753

Конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників

Уманський національний університет садівництва оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників:

доцента кафедри лісового господарства (2ставки);

доцента кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін (1ставка);

доцента кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем (1ставка);

доцента кафедри овочівництва (1ставка);

доцента кафедри  садово-паркового господарства ( 1 ставка);

старшого викладача кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем (1ставка).

Конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників
Конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи : заяву на ім'я ректора, особовий листок з обліку кадрів, довідку про проходження попереднього (періодичного) медичного огляду, список публікацій наукових та науково-методичних праць, винаходів, копії документів про повну вищу освіту, науковий ступінь та вчене звання, паспорта, ідентифікаційного номера, трудової книжки, засвідчених в установленому порядку.

В конкурсі на посаду доцента кафедри можуть брати участь особи, які мають вчене звання доцента, старшого наукового співробітника та/або наукові ступені доктора, кандидата відповідних наук та стаж науково-педагогічної роботи не менше п’яти років.

В конкурсі на посаду старшого викладача кафедри можуть брати участь особи, які мають науковий ступень кандидата відповідних наук, досвід викладацької, науково-дослідної роботи.

Документи приймаються протягом п’ятнадцяти календарних днів з дня оголошення конкурсу у відділ кадрів університету за адресою: вул. Інститутська,1, м. Умань, телефон для довідок (04744) 4-69-83