01.11.2017 4971

Картини уманської художниці підкорюють черкащан

Ім’я викладача кафедри лісового господарства Уманського НУС Валентини Мамчур вже давно стало відомим серед колективу університету та любителів мистецтва м. Умань. А з 25 жовтня наша колега підкорила серця поціновувачів прекрасного м. Черкаси, де відкрилася та протягом місяця діятиме її персональна виставка.

Картини уманської художниці підкорюють черкащан
Картини уманської художниці підкорюють черкащан

Це вже не перша мистецька подія у житті Валентини Василівни. Спочатку вона підкорила своїми натхненними, сповненими життя та яскравих емоцій полотнами університетський загал. Наступною сходинкою стало визнання уманчан, які високо оцінили доробок скромної, але такої обдарованої землячки. І от цього разу – Черкаський художній музей сповнився позитивом переспівів долі талановитої художниці.

Картини уманської художниці підкорюють черкащан
Картини уманської художниці підкорюють черкащан

Як стверджує сама авторка, за короткий час вона створила понад 200 полотен. І наразі не втрачає захоплення виконуваною роботою, плануючи нові сюжети й отримуючи задоволення від кожного витвору.

Хто хоч раз бачив картини Валентини Мамчур, той пам’ятає те відчуття тепла, затишку, нестримної пристрасті, м’якого захисту, романтичної світлої печалі та невпинного розмаїття осяяних любов’ю і ніжністю квітів. У її картинах – життя, як сяючий мрійливий пейзаж, сповнених пряних почуттів, збагачений відчуттям прекрасного у кожній миті.

Тож якщо ваші дні стали сірими і похмурими, погляньте на картини Валентини Мамчур. Її мистецтво творить дива, надихаючи на нові прагнення, даруючи забуті відчуття захопленості кожним прожитим днем, даючи можливість споглядати світ у всьому розмаїтті й мінливості притаманних йому барв.

Бажаємо нашій художниці, щоб джерело її натхнення завжди залишалося повноводним, а щирість і життєдайна окриленість полотен здобула найвище визнання!

Прес-центр Уманського НУС