15.04.2024 515

15 квітня в Уманському національному університеті садівництва стартував Тиждень відкритих дверей

Традиційний захід, під час якого один із кращих вишів країни запрошує охочих вступити до лав ініціативного та перспективного студентства, розпочав весняний марафон знайомств.

Бажаючі вже від сьогодні, 15 квітня, і протягом усього тижня мають змогу отримати необхідну інформацію про факультети, спеціальності й освітні програми, за якими здійснюється підготовка в університеті.

Щодня на гостей радо чекають компетентні фахівці, викладачі та студенти, аби надати повний спектр інформації щодо умов вступу до ЗВО. Також майбутні вступники мають змогу дізнатися про проєкти академічної мобільності, навчальну практику, облаштування кампусу та студентське дозвілля, прогулятися мальовничими алеями університету. Абітурієнти мають можливість відвідати обраний факультет та відчути студентське життя безпосередньо у всьому його вирі! Адже хто обирає улюблену професію — той все життя не працює, а лише отримує задоволення!

У разі потреби, відповідальні подбали не лише про каву та смаколики, а й про безпеку гостей, для яких забезпечено міцні укриття.

Тому, не зволікаючи, мерщій до нас, на Дні відкритих дверей! Адже майбутнє починається вже сьогодні й неодмінно — з якісної освіти, перевіреної часом!