30.10.2015 6051

КВН рятує життя

      Немає, напевно, в Умані людини, яка б не знала про страшну аварію, що відбулася в нашому місті 24 жовтня: нелюдський наїзд на 5-річну дівчинку Аню Фурман, яка, перенісши не одну операцію, знаходиться в тяжкому стані та потребує допомоги.

      Ця ситуація не залишила байдужими гравців КВН нашого міста. Відкрита Уманська ліга КВН «Кураж» за підтримки студради УНУС та студради УДПУ організували благодійну гру команд КВН. У грі взяли участь команди: Ist_Fak , КАРКАДЕ+Діагноз Кашпіровського (об'єднана команда) та збірна команда «Made in UNUS».

КВН рятує життя
КВН рятує життя

      Благодійна акція проходила в актовій залі Уманського НУС. Всі присутні – студенти, викладачі, гості, – отримали не лише масу позитивних емоцій, а й зробили добру справу. Адже всі виручені кошти з концерту, а це 4953 гривні, одразу ж по закінченню були передані матері Ані.

КВН рятує життя
КВН рятує життя

      Рада студентського самоврядування Уманського НУС дякує лізі КВН «Кураж», адміністрації університету, командам, що взяли участь в акції, та всім небайдужим, які долучилися до цієї благородної справи.

КВН рятує життя
КВН рятує життя

      Ми повинні підтримувати один одного у такі важкі часи та пам’ятати, що з кожним може статися складна ситуація. А тому давайте будемо людяними та допомагати один одному!

 

Ірина Слободяник, секретар ради

студентського самоврядування УНУС

Фото Олега Черноусько