Меню

ПРОФЕСІЙНІ ДОСЯГНЕННЯ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

        Людмила Транченко і Наталія Петренко приєдналися до об’єднання професіоналів ресторанної індустрії для вирішення над конкурентних завдань та стали членами української ресторанної асоціації. Участь науково-педагогічної спільноти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС у професійних об’єднаннях за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» – це нові можливості для співпраці і розвитку, вивчення трендів і перспективних напрямів розвитку та  проведення наукових досліджень, ефективна взаємодія із зовнішніми стейкхолдерами і залучення їх до освітнього процесу для інноваційного розвитку освітньої діяльності.

          Візія української ресторанної асоціації це процвітаюча спільнота закладів громадського харчування, діяльність яких сприяє розвитку смаку, гостинності та високої якості життя українців. Своєю місією вони бачать служіння розвитку ресторанної індустрії та забезпечення її успіху.

         Таким чином, співпраця із професіоналами ресторанної індустрії допоможе аналізувати вимоги ринку праці щодо професійних компетентностей здобувачів спеціальності та сприятиме їхньому успішному працевлаштуванню.

      Колектив кафедри готельно-ресторанної справи орієнтований на покращення якості послуг і розвиток потенціалу ресторанної індустрії, постійно працює над підвищенням професійної майстерності та якості освітнього процесу, формування позитивного іміджу в освітньому просторі.

  

Людмила Транченко,

завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, Уманського НУС.