+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 07 серпня 2019

Підготовчі курси до ЗНО-2020

Продовжуючи традиції, що склались протягом останніх 50 років, в Уманському національному університеті садівництва проводиться ґрунтовна робота, спрямована на поліпшення якісного і кількісного складу студентів. З цією метою працює підготовче відділення, на базі якого діють підготовчі курси до ЗНО і вступу в університет для випускників загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, професійно-технічних навчальних закладів і закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації, які виявили бажання вступати на основі повної загальної середньої освіти.

Підготовчі курси мають на меті допомогти абітурієнтам ліквідувати прогалини у знаннях, адаптуватися до умов навчання у закладі вищої освіти та підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання.

Підготовка здійснюється з наступних навчальних предметів: українська мова та література, історія України, математика, географія та біологія.

Навчання відбувається у вигляді теоретичних і практичних занять, тестувань та самостійної роботи під керівництвом досвідчених, талановитих викладачів, які мають багаторічний педагогічний досвід роботи. Перед ними стоїть завдання сприяти систематизації знань, які слухачі здобули під час навчання в школі, повторити найбільш складний матеріал, надати поглиблену підготовку з обраних предметів і тверді навички самостійного розв’язання складних завдань сертифікаційної роботи. Навчальні програми та тести укладено згідно з вимогами Українського центру оцінювання якості освіти та відповідають змісту, структурі, кількості завдань, складності та часу виконання.

Однією з сьогоднішніх привілей для випускників підготовчого відділення є те, що за результатами підсумкової атестації вони можуть отримати додаткові бали до рейтингової оцінки вступника.

Поряд з отриманням ґрунтовних знань, які не лише допоможуть скласти ЗНО, а й стануть вагомою підтримкою під час подальшого навчання, слухачі підготовчих курсів Уманського НУС отримують ряд додаткових переваг. Так зростає їхня поінформованість. Молоді люди отримують більше інформації про університет, його факультети, освітні програми та спеціальності, а ця інформація стане в пригоді під час вибору професії. Окрім того, відвідування курсів сприяє адаптації. Учні отримують можливість «спробувати на собі» умови навчання в університеті, які докорінним чином відрізняються від шкільних. А це, в свою чергу, дозволяє сьогоднішнім школярам завтра без особливих зусиль влитись в університетське середовище. І без сумніву, однією із переваг навчання на підготовчому відділенні є нові друзі.

Підготовче відділення створює достатньо комфортну обстановку, якісну методику викладання, регулярний контроль рівня знань слухачів, тут ведеться постійний контроль відвідуваності та успішності.

Тож Уманський національний університет садівництва запрошує талановиту молодь, яка уміє та прагне наполегливо та сумлінно працювати, на підготовчі курси до ЗНО-2020! Початок занять 18 жовтня. Поспішайте зареєструватись!

Запис на підготовчі курси  здійснюється за адресою:

м. Умань, вул. Інститутська, 1, корпус 4, кабінет 171.

Або звертайтесь за телефонами:

(04744) 3-21-70

(067) 700-65-05

(097) 927-91-09

(063) 756-65-97

 Тетяна Кравченко, фахівець підготовчого відділення