+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 12 березня 2020

Конкурс «Агрополітичні дебати 2020»

      10 березня 2020 року на базі інженерно-технологічного факультету відбувся вже традиційний конкурс «Агрополітичні дебати 2020». Основною метою конкурсу залишається відпрацювання логічного та критичного мислення та навичок публічного виступу.

      У конкурсі приймали участь студенти 3 і 4 курсів інженерно-технологічного факультету, а саме: Бурик Владислав; Шульга Юлія; Присяжнюк Ярослав; Гончар Сергій; Бекало Андрій; Войченко Олександр; Чудай Сергій і Діденко Роман. За умовами конкурсу учасниками було сформовано дві команди: «Вектор» та «Агросфера».

      За спільної думки команд капітанами були призначені Олександр Войченко (команда «Агросфера») та Юлія Шульга (команда «Вектор»).

      За результатами жеребкування були обрані теми для обговорення, такі як: «Державна підтримка в аграрному секторі або вільний розвиток без втручання держави» та «Оптимальна аграрна структура – великі аграрні підприємства чи дрібні фермерські господарства».

      Також під час жеребкування були визначенні позиції команд стосовно тем обговорення.

      Оцінювання команд здійснювало журі у складі: Пушки Олександра Сергійовича (декан факультету), Кутковецької Тетяни Олександрівни (заступник декана), Матенчук Людимили Юріївни (заступник декана) та Новікова Володимира Вікторовича (заступник декана).

      За результатами проведення конкурсу були відзначені кращі учасники, які отримали відзнаки, а саме:

  • Войченко Олександр і Присяжнюк Ярослав – дипломи І ступеня;
  • Шульга Юлія, Бекало Андрій і Чудай Сергій – дипломи ІІ ступеня;
  • Бурик Владислав, Гончар Сергій і Діденко Роман – дипломи ІІІ ступеня.

      В цілому слід відзначити високий рівень підготовки учасників конкурсу, їх чітку позицію стосовно тематики для обговорення, аргументованість та переконливість доповідей і виступів.

     Володимир Новіков, старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна.