+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 18 жовтня 2021

17 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ!

    День працівників харчової промисловості – свято з великою історією. Це свято відзначають люди багатьох професій, безпосередньо пов’язаних з веденням ринкового господарства, освоєнням нових методів і технологій виробництва готових продуктів харчування, напівфабрикатів, напоїв. До них відносяться кухарі, пекарі, кондитери, технологи, науковці та інженерно-технічні фахівці м’ясної, рибної, молочної, борошномельної, хлібобулочної, кондитерської та інших галузей харчової промисловості.

    Харчова промисловість має велике значення для народного господарства, так як її продукція є основою життєдіяльності людей. Немає нічого більш соціально важливого, ніж продукти харчування, тому що без їжі не може існувати жодна людина. Всі магазини та супермаркети пропонують неймовірно широкий асортимент продуктів харчування для всіх категорій покупців. З цього випливає висновок, що харчова промисловість має високий потенціал. Бази продовольчої сировини рясніють високоякісною продукцією сільських господарств. Продукти харчування вітчизняних виробників мають відмінні якісні характеристики та користуються великим попитом споживачів.

    Харчова промисловість України представлена безліччю підприємств і організацій, що мають різний виробничий масштаб. Саме тому харчова галузь займає лідируючі позиції в нашій країні. Праця фахівців харчової промисловості покликана не тільки до постійного розширення асортименту та збільшення обсягів виробництва, а й до контроля над якістю та безпечністю продуктів харчування.

    Сьогодні, в День працівників харчової промисловості, ми вітаємо всіх трудівників цієї галузі з професійним святом! Бажаємо вам міцного здоров’я, подальших успіхів, високих досягнень, виконання всіх виробничих завдань, сімейного щастя та благополуччя!

 

Колектив інженерно-технологічного факультету.