+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 28 січня 2021

Запрошуємо на навчання!

Уманський національний університет садівництва – багатопрофільний заклад вищої освіти ІV рівня акредитації, де здійснюється підготовка молодших бакалаврів, бакалаврів, магістрів і докторів філософії, - запрошує на навчання .

Ось уже 175 років Уманський національний університет садівництва готує висококваліфікованих фахівців для всіх галузей економіки та аграрного виробництва. Навчання здійснюється за денною та заочною формами.

У структурі університету функціонує 6 факультетів:

  • факультет агрономії,
  • факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин,
  • інженерно-технологічний факультет,
  • факультет лісового і садово-паркового господарства,
  • факультет економіки і підприємництва,
  • факультет менеджменту.

В університеті створені  комфортні умови для професійного та особистісного розвитку студентів: потужний професорсько-викладацький склад, сучасні аудиторії оснащені мультимедійним обладнанням, інноваційні методи навчання, військова кафедра, академічна мобільність студентів, освітня програма «Подвійний диплом», що надає можливість отримати одразу два дипломи – український і європейський, 11 творчих колективів та 8 спортивних секцій.

Студмістечко має розвинену інфраструктуру. Поруч із навчальними корпусами розташовані шість гуртожитків, навчально-культурний центр, метеорологічна станція, інформаційно-обчислювальний центр, наукова бібліотека з фондом понад 260 тисячі примірників, 22 науково-дослідних і проблемних лабораторій, навчально-науково-виробничий відділ, спортивний комплекс, їдальні, медпункт, магазини, кафе та зручні автопарковки.

Уманський національний університет садівництва – це студентоцентричний заклад вищої освіти. Ставши його студентом, ви зробите вірний крок на шляху до успішного майбутнього та гідної кар’єри.

Тетяна Кравченко, фахівець підготовчого відділення